Rizq Syahmi - Labor of Love


My name: marsila sulaiman
My Fotopage: http://marsila-fuad.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Radziah Ahmad
Latest entry:Latest pic of US
dah lama tak update tentang diri aku dlm fotopage...rupanya masih ada yg mengikuti diri ku dan family. Siap tanya nape tak update Fotopage....sorry ye...dah lama tak jenguk FP....asyik kusyuk ngan FB (Facebook). Member tu plak tak pakai FB...so aku taknak kecewakan kawan yg sentiasa mengikuti perkembangan ku so aku Update few pic. So kalau nak add aku kt FB cari aku guna "Azie Rad" @ email alexazie@hotmail.com sure jumpa aku nnt. Blog pun dah slow skang...heheehe. Sorry ye. Nanti aku update. Skang ni sibuk... View this Fotopage entry
Cahayaku Two Erina
Latest entry:WET WORLD & BUKIT CERAKAH
Semperna cuti sekolah...17hb Dec 09 sempatlah effa bawa 2 puteri kesayangan pergi mandi kat wet world....my husband tak ikut..kena kerja....nasib baiklah kak effa join sekali...dgn sepupu-sepupu pun ikut sama...mmg seronok...terutama 2erina.... pada pukul 2Ptg...kita org sempat lagi jalan2 pergi ker bukit cerakah....sekarang dah tukar nama Tmn Pertanian....kita org masuk rumah salji...kebetulan bln Dec-Feb musim salji..sempatlah posing2 kat rumah salji.... View this Fotopage entry
Moon n Sutan with Isk n Suffiya
Latest entry:me n my kids
View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
mommy iman
Latest entry:Ach Tung Bebeh...
Dear All, I realised that I have neglected this site for wayyyy to long. However, managing a blog at http://my-imans.blogspot.com and maintaining a facebook as well is a daunting task in its own. Therefore, I am officially abandoning this site but not closing it. You are most welcome to visit my blog or add me as a friend on facebook. Thanks for visiting :-) View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Lenny Sauji
Latest entry:Aish.... 2 months old..
Yang Aish Zachary is now 2 months old... berat dah naik to 4.45kg.. alhamdulillah.. eventho paed aish kata aish a little bit underweight compared to his length... tapi takper... asalkan aish sihattt... Mummy, daddy, kak long doakan yg terbaik utk aish.... sayanggggg anak mummy!! View this Fotopage entry
sat lg kene cucuk la sayang mummy ni...
Norhaslinda Mahadi
Latest entry:Uniquely "A"...
Want to see how 3 years old boy writing letter 'A'? Look at these pictures below.. It must comes together with sytles and concentration... ;-) This is the result...Not bad,kan? Unique....ngeh..ngeh.. So, jugdes, berapa bintang nak bagi?? :-D View this Fotopage entry
Ayah and Mama
Latest entry:His birthday
Just wanna wish Happy birthday to hubby. Hubby, may you had a wonderful years ahead. Semoga lebih matang, lebih tabah dan bijak dalam membuat keputusan dan merancang sesuatu. Hope you'll like the present I gave you...Love you so much...you know I do..... View this Fotopage entry
ashfa mohd ali
Latest entry:Zoo Negara!
View this Fotopage entry
Fynnaz Adam
Latest entry:Nabeel's 1st Birthday Bash Preview
Date : 29th November 2008 Time : 4pm till 7pm Venue : USJ 1 Avenue Condo Pics all from http://www.eyesofgrace.net(Eyes Of Grace). TQ Kak Zubye! Birthday Boy 8-) Cake Cutting My small family :-) Thank you all for coming!!! View this Fotopage entry
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
Em Jay
Latest entry:New year, new journey..
It's still too early to share it here as though we only found out about it 3 days ago. I have to make that phone call tomorrow and hopefully can get in as soon as I can. It's nerve-wrecking, happy, overjoy, excited, scared, worried, everything. Please pray for my well-being and my * :-) * Thank you. View this Fotopage entry
or this pair in red
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
Nina Rizwina
Latest entry:Salam Aidil Adha
Salam sume.. "Salam Aidil Adha" Dah lamanye tak menjenguk rumah ni.. dah bersawang dah.. Nak update beberapa gambar ketika bercuti beraya haji di kampung.. tak banyak event pun..tp meriah la jugak... dah 18 tahun yg lalu mengerjakan haji ke mekah & madinah..masih teringat lagi kenangan dan peristiwa2 manis dan pahit semasa berada disana..terutama sekali kejadian terowong Muassem.. seronok ketika berada disana ..dapat berkenalan dengan rakan sebaya..dan tak sebaya..hehehe..ada jugak budak2 kecik g... View this Fotopage entry
ni tak masuk..tp dijemput..:D
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Preity Fiedah
Latest entry:Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap... petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah) Ni antara gambar yang sempat diamb... View this Fotopage entry
yeaahhh merah menang!!!
Mia Sara
Latest entry:Jalan-jalan Genting Highlands
View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
Hasanul Israf Mohamad Ibrahim
Latest entry:Birthday Atok and Majlis Perkahwinan Redzuan
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Haireen Halim
Latest entry:Faris 2nd Birthday bash
View this Fotopage entry
aisyiman khairulazman
Latest entry:Trip to Melaka............ A Famosa
View this Fotopage entry
i love this shot...
marsila sulaiman
Latest entry:Happy New Year!!!
Wah lama nya rasa tak mengupdate fp ni...bukannya sbb takde more creation (Means my kek la) utk diletakkan di sini tapi sbb sangat le kemalasan utk mengupload photos di sini.. as i am doing this baking part timely basis, ila tak dapat le nak amik order yang terlalu byk..however, sesapa berminat dan tau pricing, please email me at marsila@tmnet.com.my or ym me at marsilas@yahoo.com... to all my existing and repeat customer, thanks so much for your endless support (u know who u are)... basically for th... View this Fotopage entry
Fuad Hambali
Latest entry:Uncle Khalid Daughter's wedding...
last week.. eh ye ke.. eh bukan, last 2 weeks, uncle khalid buat la majlis walimatul urus untuk anak dia Suriati. Uncle khalid ni, my wife's punya family la. dia la yang tolong kitorang dapatkan member's punya previllege utk kitorang punya garden wedding dolu2~!!.. :-> Hari tu panas terik, tapi best aa, langit biru.. cun utk amik gamba outdoor.. tapi kesian pengantin, macam pakai baju ketuhar gelombang ultra lembayung la sket. Kesian plak kat uncle ni, dia tak hire memane photog pun tuk amik gamba k... View this Fotopage entry
yusoff shah
Latest entry:Autumn 2007
Our last autumn.. really enjoyed it :-D View this Fotopage entry
Syahril Arsad and Haryati Yaacob
Latest entry:I'm a big boy now!
View this Fotopage entry
Mohammed Syahmi Mohammed Sharil
Latest entry:Syahmi in Sabah....
Last week syahmi and family balik ke Sabah utk menghadiri majlis perkahwinan kakak sepupu syahmi, Kak Khairunnisa a.k.a kak Ichun. Syahmi spent abt one week kat sana. Actually, tak byk gambar2 yg dapat di upload psl tak byk amik gambar... Apa tak nya, ibu sibuk kejar syahmi and abah pulak sibuk dgn video cam dia..so..ini jer yg dapat di ambil. View this Fotopage entry
kalau kena marah..dia buat cam ni..
fieza yob
Latest entry:Trip to Tg Bin Power Plant
Here's some pictures masa outstaion ke Tg Bin Power Plant kat Johor.Really enjoy especially ngan kenkawan yg sekepala habis.You're great guys! View this Fotopage entry
Grey Avenue
Latest entry:Nikon AF 24-120mm 3.5-5.6 D
this baby is looking for a new caring owner. pls msg me if u're interested. Nikon AF 24-120mm 3.5-5.6 D Includes: Raydawn UV Filter, Font and Rear Cap, Retractable Hood Asking Price: RM750 neg View this Fotopage entry
Amir Aminudin
Latest entry:My First Solid Food Meal!
View this Fotopage entry
my first solid food meal!
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh

© Pidgin Technologies Ltd. 2016