Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Nov-2006 11:35 Email | Share | Bookmark
lama nya saya tak update...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alamak cam dah lama je mummy tak update fp ni, bukannya apa..bizi sesangat..kengkawan semua jgn le ingat mummy tak visit fp u all ye, mummy visit tapi tak sempat nak meninggalkan komen...kat umah asyik tak sempat pastu fp ni plak kengkadang cam mengong, kat opis pun sama gak..mummy plak dah pindah tempat, sekarang ni tpt open sket so susah le nak ngulor2 nengok fp...

last weekend kami balik johor sbb tok pa syahmi (my dad) nak pergi hj so ada kenduri nak gi hj...kami pun balik le...penat tapi seronok...mana tak penat nya majlis dari tengahri sampai malam...tghari ada tahlil kaum wanita, mlm plak ada solat m,aghrib berjemaah, tahlil dan majlis meraikan bakal haji yang dari segamat...kami ni tuan rumah, walaupun tak penat menghidang semua tapi penat gak le nak layan tetamu... walaupun penat tapi berbaloi... semoga tok pa dan tok ma syahmi dapat menjalankan ibadah haji dengan mudah...insyallah...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net