Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 7-Nov-2006 23:04 Email | Share | Bookmark
My precious Rizq Syahmi is 8 months old...

8 months old baby development:
Sitting, crawling, and standing - Syahmi now can sit unsupportedly, can stand if he holds our hand or sofas... syahmi tak boleh crwal but 'menyusr/menyulur' and he is the offial mop at home....

Using his hands - dia dah pandai selongkar bakul menan dia n suka campak brg, and loves to hear bila brg bunyi... i think he is exploring...

Getting more emotional - ni yang paling tak best sbb setiap kali mummy n daddy nak pergi kerja, syahmi akan nangis ...waaa sedihnya...macam tak sanggup nak tinggal kan dia la...

Exploring objects - he is touching everything yg dia jumpa... and letak dlm mulut...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net