Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 5-Nov-2006 22:28 Email | Share | Bookmark
makan makan session...

antara tetamu...
syahmi ialah tuan rumah yg demam...
syasya...
Iskandar ...
farisha..
ulfa ...
Nurin...
Aiman Zafran...
alana ashikin...
khalis...
irfan...
adriana aleeya...
Irfan...
Ryan...
Qistina...
Adham Irfan...
sponsored by Aunta Nana..
sebenarnya kami sekeluarga tak terfikir pun nak buat open house tapi bila ada kawannak dtg umah 3-4 orang, so ila ckp le eh alang alang baik kita ajak kengkawan lain dtg...so jadi la mkn2 session...takleh panggil open house pun sebab tak ramai pun yg dijemput...makanan pun simple simple je...

yang seronok masa tu ialah dapat jumpa ramai kengkawan...tapi yang tak seronok nya syahmi demam sebab nak tumbuh gigi...hehehe berdukung n nangis je syahmi....alahai 'ketua kelas' nursery ni demam le plak....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net