Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 25-Sep-2006 06:01 Email | Share | Bookmark
Sofea's Birthday Bash

 
 
Sofea's birthday party was held in Putrajaya, by the pool side...syok la birthday party sofea... walaupun syahmi meragam sket tapi half way party (lepas dia swiming) dia dah okay dah...mummy pun seronok juga sbb dapat spend time dgn kengkawan yang selalu nya jumpa kat blog je...

To Azie, thanks for inviting us to the lovely party...
Happy Birthday to the beautiful girl... kish kish..



For more sofea's birthday pics please visit http://agakkacak.fotopages.com

Quote:
Re:
KNizam, aaah memang seronok sesangat...

mama syasya, kita baru belaja guna photoshop...cantik ke?? tq tq..meh le dtg umah kita bwk syasya swim ngan syahmi...pastu kita berdua pun boleh main2 air...

hana, itulah syahmi ni tak sabar sgt nak main air...

mama aleeya, aaa ini le butterfly nya... heheheh

agakmacho, aku tak sempat le nak upload lagi gambar yg ko snap tu...umah aku takde internet...nanti bila kau sempat mengular kat opis aku upload kan ek..

lenny, awatnya tak dtg? kalau tak boleh alya bermandi manda ngan syahmi...

azie, no problem..anyway thanks for inviting us...

munirah, bukan tanak letak gambar isk, tpt kat situ tak muat.. so ila letak gambar babies yg terjun masuk air aje...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net