Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 10-Sep-2006 06:34 Email | Share | Bookmark
A morning in Ptrajaya...

 
 
 
 
 
 
 
 
kengkononnya mummy n daddy nak gi jogging kat putrajaya...hehheh tapi takde pun jogging setakat jenjalan amek angin aje lah, dapat le daddy snap few pics...



masa ni syahmi baru je bangun tido so memang tarak mood la...



ni mood dah okay la....



nak balik dah... babai....

[quote]Re:
memang seronok dapat jenjalan di pagi hari cenggini...tapi kengkadang tu bila datangnya penyakit M tu...hehehe lagi best melepak atas katil...tapi yg tak best nya lepas jogging ni selalunya kitaorg gi mkn....heheeh sampai bila lah tak kurus maknanyakan[quote]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net