Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 24-Aug-2006 12:47 Email | Share | Bookmark
It was on 26th July 2006...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hehhehe sorry lambat update...biasa le kan, if the gambar from hubby's camera maknanya i have to wait for his free time to upload me all the gambar tho basi already le...


ni syahmi yang memula sampai dengan mata yang kuyu


on 26th july ari tu, which is exactly 1 month ago was avery hectic day for us yet it was really an enjoy and happymoment...we went to kak muffy's house in the afternoon together with my other office mate...including Mai and her beautiful syasya .... ramai yang ada masa tu kat rumah kak muffy..sungguh le macamnursery semasa itu.. tapi so enjoice... rumah dia cantik, makanan nya best...so apa lagi kak muffy, jemput le kitaorg dtg rumah lagi ye lain kali...


syasya ketawa riang


this is khalis, buah hati kak muffy yg embammm

then petang tu pulak kitaorg gi visit anak kawan daddy syahmi yang baru lahir... hehehh ni semua kengkononnya future MC le... nama baby ni Audi Zaidani, anak kepada Salahuddin aka Salad and Aishah... comeii kannn


Ini le Audi Zaidani...

Balik dari lawatan sedunia ni, daddy dan syahmi pun tertidur keletihan..mummy pun cuba2 le amik gambar ni...



pastu malam tu pulak kami terima kunjungan Pak Long sekeluarga plak ke rumah kami... hehheh Syahmi tak reti lagi nak main2 ngan sepupu dia...



so seharian ini, lengkaplah jadual lawatan kami...sungguh seronok rasanya...

untuk melengkapkan cerita lawatan...esoknya kami gi visit anak sorang lagi kawan daddy Syahmi...ni bukan MC, ni MMU...hehheheh..nama baby ni Muhammad Adham Irfan...



so semakin ramai le kawan2 syahmi dimana kebanyakannya lelaki... boleh le buat gang main bola nanti ek...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net