Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 28-Jul-2006 03:36 Email | Share | Bookmark
Latest pics of Syahmi...

sian dia tertidur
tidur sambil
pegang mainan
nampak idung saya merah
dan perut buncit saya
Tam suka gelakkan syahmi
mummy kata syahmi tetap comel
tapi
kalau macam ni tak comel lah
apa lagi ek nak main?
ehm banyaknyaaa
tapi yang ni paling best
gajah ni best jugakkkk
sedap leee
ehmmm syok abissss
taken yesterday..syahmi now is the clown in the family...comot dah dia ni....muka berbintat2 kena gigit nyamuk.... dah 4 ari dah tapi still tak ilang ilang lagi bintat2 tu... syahmi's new hobby now is put everything he found in his little mouth and play with remote control...dia ingat remote control tu menan kot...aiyak ini budak very teruk laaaa...







Quote:
Re:
hana: tu ler bebudak ni memang suka main remote kan...ntah apa yg bestnya tak tau leee...

hanis : gebu ke syahmi? ala aji pun gebu jugakkk.... syahmi na comot dah dia....asyik main air liur aje...

elin: nyamuk berkenan kat idung dia agaknya...dah sapu ubat tapi tak baik gak lagi...

mommy balqis : nyamuk betina agaknya kot minat kat idung syahmi ni...


Quote:
Re to all mummies:
Very sorry ila tak dapat reply semua msg one by one lah...dah 2 minggu tak bukak fp so banyak le ila kena catch up ni... anyway thank for visiting my fp... will update more soon on syahmi's development...

syahmi masa kena gigit nyamuk memang kesian nengok tapi nak wat cemana kan...janji bukan nyamuk aedes...nyamuk pun nak idup...hehhehe tapi kalau boleh nyamuk gigit le kat kaki syahmi, jgn gigit kat muka syahmi especially tand idung tu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net