Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Jul-2006 03:10 Email | Share | Bookmark
mummies - babies fp gathering

syahmi and mummy dah ready nak gi gathering
jom syahmi
eeeii ada kawan dah sampai awal laa
syahmi and mummy baru sampai rumah aunt anna
irdina tunggu depan pintu
aunt zizie and fenriz pun baru sampai
irdina : yesss ramai encem boys
lagi 1 encem boy
aaah la irdina ramai le boys... mana girl ni??
saya tak kisah boy ke girl , saya nak main
eh saya nak main jugakk
saya punnn
saya minum dulu lahhh
ok, saya main dulu
hai fenrizzz
eh nape rambut syahmi sikit ajee??
mana yang lain ni
eh ramai kat dlm rupanya
dah kenyang, boleh main
saya haus lagi lahhh
mummy, ni boleh bawak balik ke?
takpe nanti balik mummy beli kan...
ni macam best ajeee
apa dia??
oooo nak main juga... meh laa
kita main sama sama ye
eh syahmi plak...
h sapa dtg tu??
ooo daniel ye??
syahmi, nadiah, nak main jugak yee
ada org nak main ngan kita lahh
saya juga
saya jugaaa
isk main kat sini aje lahh
fenriz tengok aje ke mama?
okkk fenriz main le dengan nadiah pulak
happening laaa
ni permainan jugak ke?
syahmi main ni aje laaa
eh awek laaa
aaaa comelllnyaaa
ooo syasya rupanya
hai syasya
hai kasihhh
kasih : mama kita gi nursery ke?
ramai nya orgggg...
kat luar ada penyambut tetamu..
tgh sambut tetamu...
kat dlm tengah borak
anak2 main2...
saya dtg lmbt boleh main ke??
main lah, saya ngantuk...
memang best laaaa
main kat sini
memang cam nursery
tapi mama pun ada sama
saya nak titun dulu laaa
nengok apa tu??
ooo yaya baru sampai ye...
aaa kasih tak peduli, nak main sengsorang laaa
kita nak main ramai ramai
kita nak tukar pampers dulu laaa
papa kita suruh kita nengok aje...
papa kita pun
mummy kita pun
mummy kata stop le main
berkenalan dulu dgn awek cute ni
saya pun nak kenal jugakk
daniel pun nak kenalll
eh takde sesapa nak kawan ngan saya ye...
nama saya danisha
nama saya kasihhh
eh syahmi sorang je boy kat sinii
hi danisha...
comel le awak
eh ni pun comel jugakkk
nama saya yang alia
eh danisha nak kish syahmi ke?
tanak laaa...malu laaa
laaa dia dah tido leee
org lain tgh borak2 lagi
semua kecoh...
havoc....
bising2...
borak2...
alia tak kisah...
syahmi tak kisahhh...
kita borak berdua je...
lagi seronok kann...
mama, kasih nak join syahmi gak leee
syahmi nak kawan ngan yaya laaa
waaaaaa yaya tak pandang syahmi pun
syasya tu berkepit ngan papa dia ajee
eh papa syasya dukung syahmi leee
sebelum balik...
gambar reramai dulu...
First time sebenarnya ila and family attend a fp gathering..sebelum ni tak pernah attend pun...
seronok sesangat dapat jumpa ramai mummies and babies...yang tak syoknya memula sampai Syahmi meragam sket... dah lama sket baru le ok... hubby pun amek gambar the first half aje...second half tu hubby tak amek gambar sbb tetiba je lcd dslr dia blank.. so angin le pakcik ni tu yg ajak balik cepat...sorry ye anna, ila ingat nak stay lama sket...sorry tak dpt tolong anna kemas rumah... anyway thanks anna sebab sponsor venue gathering...lawa rumah anna..

makanan pun byk sesangat sampai rambang mata nak mkn...nuym nyum... harap2 ada gathering cenggini lagi ye... me, hubby n syahmi looking forward to see you guys again...









Announcement !!! sapa yang bawak spaghetti and macaroni goreng semalam tu??? sedap yg amat lah...nak mintak recipe boleh tak?? serious ni, ila nak mintak recipe...tq tq

Quote:
Re:
Filla, Nafiz's mummy, Anne - hehhe amik le gambor memana yg berkenan, hubby kata dia pun tengah belajor amek gambor...

Anna - Thanks ye host gathering tu..lain kali buat le lagi...tak puas le rasa jumpa mummies and babies semua... aaah syahmi bad mood le masa tu... aaah le Anna, spaghetti tu sedap sgt...sian anna tak sempat mkn, mesti penat kan...

Mai - Aah laa mai seronok sgt, syasya pun baik aje...tapi awatnya syasya tanak senyum? cute le baju and jeans syasya tu....i love it...

Saiful Nang - heheheh boleh je join club ni... alamak guru besar dah mintak kerja rumah le...minta maaf cikgu, saya tak sempat buat kerja rumah saya lagi laaa...
nampak gaya mmg aku takleh masuk club ni lah ek? hmm...btw...bila nak antar kerja rumah ni?

Mummy Alysha - hehheh bukan ila yang amek gambar bebanyak ni, hubby yang amek... tu ler tak sempat borak2 kan..lain kali kita jumpa lagi ye...

zizie - ila dah email gambar yg zizie nak tu...

Mama Faris - kejap je kita jumpa kan smlm, insyallah lain kali kita jumpa lagi ye... tak sempat main main dgn faris... nak amik gambar pun tak sempat...yess we should meet again next time..btw, nice knowing you...

mama farizal - aaah semua baby comel2 belaka...

aji/hanis - memang macam nursery kan, havoc betul..seronok sgt...next gathering mesti lagi kecoh sbb babies pun semua semakin membesar, mesti semua ckp german, french ...nice meeting u too hanis... aji pun comel lahhh...

mommy nadiah - aaah food memang semua sedap sampai tak tau nk makan apa...

Nury - heheh macaroni & cheese ek, ila main hentam je sebut macaroni goreng..hubby kata macaroni tu sedap sgt....nak mintak resipi please......... bestnya hubby dia pandai masak... nyum nyum... tu ler memang tak sempat nak borak sbb babies semua dah buat karaoke....heheh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net