Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Jul-2006 02:23 Email | Share | Bookmark
Happy Birthday - 4 months old (06.07.06)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
semalam Syahmi genap umur 4 bulan...mummy and daddy cepat2 balik dari kerja sebab nak ambik gambar syahmi, takut kalau lambat syahmi dah badmood sbb nak tido...Happy 4 months old sayang...muahsss







ps: topi biru yang syahmi pakai tu hadiah dari aunt Mai and Syasya...Terima kasih aunt mai...terima kasih syasya...lain kali bg lagi ye...hehehe

[/img]
Quote:
anna - thanks anna... sama lah ila pun doa yang sama jua untuk my syahmi...

mama syasya - hehehe we really like the snowcap...tq ek...nanti boleh le syahmi pakai sesama ngan syasya...

mama Asha - syahmi monyok masa tu sbb dia dah ngantuk...hehehe tu ler tak sabor le nak wat birthday partty utk syahmi..nanti kalau syahmi watbesday party asha dtg ye

ummi Ayuni - hehheh panggil i ni ila aje... tu ler org kata kita jgn compare kan anak kita dgn anak org lain.. sbb development tetiap budak tu lelain kan..

echa - insyallah...

Nawal - tq tq....ramai kata dia ikut rupa mummy tapi kulit cerah tu ikut daddy..

adam arif - tq and salam perkenalan...

zizie - hehhehe yang gambar timang syahmi tu daddy yang amek kan tapi syahmi tak sporting, monyok aje muka dia...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net