Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 2-Jul-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
Syahmi and mummy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mummy loves syahmi....





Syahmi is a sunshine in my life...after a sad one year, God grace me with Syahmi... Dearest Syahmi, mummy sayang sangat dengan syahmi.... muahsssss

Quote:
anna - heheh gambar shadow tu daddy syahmi yang amek tapi mas atu syahmi tak sporting masam je muka dia... syahmi ni selalu nya gelak ngan org dia dah kenal aje, kalau org tak kenal dia diam aje..aru tu bwk pergi rumai mai aka mama syasya pun dia masam je...dengan mai aje dia nak senyuym sikit , dgn org lain dia buat derk aje...

zizie - heheheh mana ada mak yang tak sayang anak kan... aunt jijie sayang syahmi ye?? syahmi pun syang aut jijie...syahmi kish kish aut jijie lah...

munirah - hehehhe kita buat entry ni sbb selalu nengok kat fp awak byk je gambar awak dgn Isk, so kita pun buat le satu gambar kita ngan syahmi...heheh

sayang - terharu ke???heheheh so apa lagi, rajin2 lah mengedit gambar ek... takde le kita letak gambar gelap2 kat fp kita ni

mai - heheheh kita memang sentiasa comel...ahakssss... tu ler memangtak boleh nak describe how i love syahmi and how i appreciate him in my life...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net