Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Jul-2006 03:17 Email | Share | Bookmark
Atas Nama Cinta... dari mummy syahmi untuk daddy syahmi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
heheheh been tagged by Hasanul... (sayang, hasanul tag awak jugak...so awak pun kena buat special entry for me)...heheh... Lagu ' Seringkali' ni is not only my favorite song but our theme song ... masa kawin aritu, we've made a cd as a gift for guest kat our reception and the theme song was Seringkali (by Teacher's Pet)...

Sesapa yang tak pernah dengar lagu ni, heheh can ask mp3 of this song from me...veryyyyyy nice song... teringat zaman berchenta duluuuu

Dear Hubby, I will always love you...


SERINGKALI
Seringkali, aku hanyut dalam bayangan
Berterbangan perasaan ini... walau
Kau ku gambarkan dalam lamunan

Diri ini selalu ingin bersamamu
Bila ku terkenang kemesraan bersamamu sayang
Masihkah aku di hatimu

Masih jauh rasanya perjalanan ini
Bilakah masanya harus jua aku kecapi
Walau ranjau penuh berduri

Akan ku bawa cintamu bersama selalu
Tak akan kubiarkan ia tersisih dari perasaan ini
Dan ingin ku luahkan dalam lagu ini
Sebagai bukti cintaku, agar kau terus menanti diriku

Hanya kau yang ku cinta
Hanya kau yang ku harapkan
Ke puncak asmara
Ingin kita kecapi bersama

Walau gambaran yang ku gambarkan
Yang seringkali, ku renungkan
Menjadi lukisan di jiwaku



Quote:
mama farizal aka Lah - kat tasik putrajaya tu memang cantik...

mai - tu ler kan, dulu kita berdua ni asyik cerita pasal kawin aje kan, nak tempah baju kat mana? nak ambik sapa untuk andam, hantaran macamana...isssh macam macam kan... pastu asyik cerita pasal pregnancy plak, pastu skrg asyik2 pasal anak... hehehe especially kalau boss takde kat opis ni kan...asyik asyik syahmi syasya tu aje story kita kan...

zizie - hehehhhe memang le berubah..dulu kurus sket skrg dah tembam aka Mok...hehehe dulu tak pakai tudung skrg dah pakai tudung ...cantik ke masa kawin? hehehe tu kena bagi credit kat mak andam tu..heheh memang feel honored sgt masa tu sbb TPM and few others minister sudi dtg masa kitaorg kawin tu.... hehehe ada gak org suka lagu Seringkali ni...best kan, ila tak tau plak masa ni maman dah kuar dari Teacher's Pet...

mama ayu - insyallah kekal abadi...doakan ye..

munirah - jgn puji lebih2, ila ni dah memang kembang kang semakin kembang kang...bahaya...munirah pun apa kurangnya, mesra and friendly....i am happy knowing you and become you friend...muahss

mama Asha - thanks ...kami pun harap kebahagiaan sepanjang hayat dan murah rezeki......Aminnn..

Mummy Nafiz - Hai selamat berkenalan....suka jugak ye lagu ni??? best kan...

Yana - heheheh syahmi comel je..belum ensem lagi..

Anne - tu ler kita ni lambat kan berkenalan...hehehhe biasalah ila kan low profile...

Azie - hehehe bukan ila yang lawa masa tu, tukang make up pandai make up pastu tukang amik gambar pandai amek gambar tu yg jadi ila lawa dlm gambar heheheh terasa glamor plak bila azie follow fp ila...hehehe kembang semangkuk le saya ni

mommy ryan - hehehe org yg makeup tu pandai makeup

mommy nadiah - insyallah, amin smeoga jodoh kami berkekalan hingga ke akhir hayat...


sesapa nak nengok version hubby boleh click kat sini http://agakkacak.fotopages.com/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net