Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Jul-2006 02:47 Email | Share | Bookmark
Outing with mummy and daddy

 
 
 
 
 
 
 
 
last saturday mummy and dady bawak syahmi jalan2 kat ikano and ikea...seronok sgt, mummy bought me a new pillow at aussino... mummy also bought me tshirts...tapi yg paling best, mummy, daddy and bibik minum kopi and roti bakar kat 'kluang Station'... mummy told me coffee here is very special... ehmmm macam sedap tapi syahmi tak boleh minum lagi...syahmi tengok aje diorg minum... tapi Enfalac A+ lagi sedap...





Quote:
mama farizal - aah banyak dah kopitiam cam ni...tapi yang ni kopi dia special, pernah masuk Majalah 3.

Mai - dah gi mkn kat situ kan? best jugakkan.. asyik kopi mat salleh aje kan aka starbucks, coffee bean etc sekali sekala tukar kopi malaysia ni best gak kan

ummi ayuni - waalakumsalam..slaam perkenalan.. thanks for visiting our fp..nama syahmi ni simple aje tapi makna dia best..syahmi ertinya yang bijak, baik dan berani... ayuni nak adik boy ke? macam kami ni, kami letakkan Rizq kat depan nama dia tu..Rizq ertinya Rezeki.

niza aka ibu syahmi sr - syahmi jr ni belum makan lagi...dia pun tak pandai minum susu byk2 sekali gus, sama macam syahmi sr lah paling byk 4oz...botol besar tu sbb kalau gi jln or outing, ila saja buat lebih sket susu dia. btw, syahmi sr minum susu apa?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net