Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-Jun-2006 06:28 Email | Share | Bookmark
Syahmi and camera - version 2

masa ni syahmi pandang kamera mummy
alaaa kamera daddy lagi best
eh gambar syahmi ke tu?
iyelah gambar syahmi lah
alaaa syahmi nak bergambar kejap laa
eeeh lawanya gambar ni daddy
eh syahmi besar kan sket
lawa lahhhh
eh bestnyaaa
nak pinjam boleh tak???
boleh lahhhh
aiyak my son ni memang loves camera...suka sgt nengok kamera...kalau daddy dia tunjuk kat dia kamera dia macam faham aje, khusyuk betul pandang kat kamera... semalam managed to capture aksi syahmi nengok gambar3 yang daddy amek...enjoince!!!



ps: mana-mana gambar yg blur to sorry lah ek...mummy ni tak terror amek gambar


Re:
azie, hehehe memang like father like son

yana & nor, azhad pun suka camera ek??heheheh ni mesti like father like son jugak kan

ziezie, hehhehe insyallah boleh le suh dia wat fp utk mummy dia, takut bila dah besar buat fp utk gf aje...

niza, syahmi sr pun suka bergambar jugak kan...bebudak skrg ni canggih ek...diorg ingat kamera ni macam menan agaknya...

filla, syahmi ni memang suka bergambar...jom beramai2 gi fp


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net