Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Jun-2006 06:51 Email | Share | Bookmark
Syahmi and Obi

 
 
 
 
 
 
Obi ni my favorite cat...dulu sebenarnya ila ni takut sgt sgt dengan kucing tapi bila first time nengok obi terus rasa jatuh chenta so kiranya obi ni my fear factor lah dulu... baru baru ni ada sorang makcik tegur yg leher syahmi cam lembik lagi so dia suh baring kan syahmi kat mana2 kucing, dia kata biar tengkuk anak kita kena kat badan kucing tu so kitaorg cuba je lah...hhehehh untuk pengetahuan semua obi no pun spesies kucing takde perasaan gak... so muka stone aje..sama lah cam syahmi..



Quote:
mommy hafiy n mommy nadiah, obi ni memang dah nak sama besar dgn syahmi....hehheh... obi pun ala-ala kucing yg bermuka stone...

filla, hehheh kita kan ibu2 yg perasan anak kita comel...

ibu shafira, hehheh tak tau le syahmi takut ke tak...tapi org kata kalau dari kecik dia dah biasa, nanti besar dia tak takut dah...

ibu syahmi, mummy ni memang risau sket especially bila cuba nak duduk kan syah jr ni, kepala dia terlentok aje...

mama fenriz, hehehhe syahmi ni comel ke??? hahhaha jgn marah ek...ni lah mak yg perasan nama nya...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net