Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Jun-2006 02:16 Email | Share | Bookmark
syahmi's new toys

Eh mummy dah balik...
Mummy beli apa tu?
Mummy beli toye ye...
cantiknya..bestnyaa...
tapi syahmi ngantuk lah..
eeehhh apa tu??
Ini lah menan baru syahmi
syahmi tanak main lah
syahmi n minum susu aje...
besok lah syahmi main..
 
smlm lepas kerja daddy ajak mummy gi beli teether utk syahmi...mummy kata oklah...hehhe tapi bile dah sampai jusco, berkenan plak mende lain so angkat lah sekali...nengok2 gak yg fisher price tapi harga nya double dari yg kami beli ni and functionnya pun lebih kurang sama je... balik umah nengok syahmi tido, hehehhe dia nengok menan dia kejap je pastu sambung mimpi indah tu yang gambar dia muka stone aje...



Re:
amy, heheh dah terlambat beli, org kata patutnya beli dari awal lagi..takpelah kan better late than never kan..

anna, aaah la anna, betul le...syahmi ni suka masuk kan tangan dia dlm mulut...

azie, sekarang memang geram nengok permainan ngan baju budak...macam dah tak kesah nak beli brg sendiri dah skrg ni...

mama fenriz...heheheh syahmi ni harap ada bulu kening je...hehhe

mama asha, memula syahmi main di apun macam takde perasaan je...sekrang dah ok dah...suka plak dia kalau kita baring kan kat playmat tu

mommy hafiy, syahmi pun sama...dia tak layan pun teether tu...jari gak yg best

ayern, syahmi sr, Isk and afia, mari lah dtg umah syahmi, jom main sama sama nak...tapi syahmi ni brg menan sikit jeee...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net