Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Jun-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Hari anak anak sedunia

yeyy nak gi jumpa kengkawan
Bila nak pegi ni mummy?
lambatnya, tido dulu laa
eeeh ini lah syasya ek, apsal titun??
Isk pun nak nengok syasya titun lahh
yaya pun titun atas riba mak dia
aunt, isk nak tido sini jugak lah
syahmi duduk kat unt munirah lagi bestt
syahmi ngantuk le mummy
aik? syahmi plak ngantuk
nape ngantuk sangat ni syahmi??
haaa mlm baru le tido
 
 
 
last saturday, 4 org ibu, 4 org ayah dan 4 org anak bertemu....hehhehe seronok le... we should have this kind of gathering lagi lah...







Re:
Azie, jom lah join sekali bebila kita wat gathering...ila tak pernah jumpa azie face to face lagi...asyik kat internet je...ingin jugak nak kish kish sofea tu

munirah, terharu saya awak sudi dtg umah kita yang comel lote tu...heehh lain kali dtg lah lagi..insyallah ada masa nanti kami pergi umah awak plak, nak gak rasa nasi dagang..

fieza, bebila pun boleh...nanti calling calling ek

anna, mama ryan, mama fenriz, hehehhe syahmi tido camtu, daddy dia kata cam ada masalah negara aje....[/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net