Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-Jun-2006 07:54 Email | Share | Bookmark
Rizq Syahmi and Qistina Khairunnisa

syahmi : hi nisa
nisa: apa hai hai?? dush sekali
syahmi :waaaaa nisa: yesss menang
syahmi :syahmi nak gigit tangan nisa, alamak takde gigi lah
syahmi : mummy!! help me!!
nisa : syahmiiiiiiii!!! jgn sepak nisaaa
ahh rehat lah kejap...pinjam menan ek nisa
ini nisa, 2 pupu syahmi yg 3 minggu younger than him... so baru baru ni masa balik kampung kitaorg pergi visit nisa kat umah aki n nenek dia...pagi-pagi buta masa bebudak dua org ni tengah ngantuk lagi...kitorg ingat kalau tgh ngantuk senang nak handle...rupanya lagi susah... budak berdua ni siap cam nak bertinju je...yang tak best nya syahmi yg nangis bukannya Nisa...aiyak syahmi ni, buat malu mummy and daddy ajelah... macho lah sket...takpe takpe syahmi ni slow n steady...gentle gitu....hehheeh



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net