Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Apr-2008 21:51 Email | Share | Bookmark
Syoknya holiday!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




me, hubby and few frens went to Pulau Lang Tengah for our vacation./..hehhe syok sangat sbb dah lama rasanya tak bersnorkieling, tak berjungle tracking, tak bersantai santai tepi pantai... bertolak konvoi 3 kerete on th 28th pukul 12 tgh mlm....alhamdulillah sampai di jeti merang pukul 10am...bot dah sedia menanti membawa kami ke pulau...


ni dah ready nak bertolak...


hubby, zahari,ej and nurul kat jeti merang...excited...

dapat la 3 kali snorkeling, 1 kali jungle tracking... syok syok... tapi rindu bile terinagt syahmi sebab syahmi tinggal kat umah dengan mak tok nya..


gambar ni membuktikan yang me and makanan memang tak dapat dipisah kan...heheehhe ada bbq tu...


ready for snorkeling...


Zahari bermain dengan gamat...me tak kuasa nak pegang gamat tu...walaupun byk khasiatnya tapi geli laa nak pegang...


4 of us, kat atas Batu Bulan, terdampar atas batu lepas penat jungle tracking...semua nya semput dan pancit...


sebenarnya gambar ni me yg ambik.. hehhe saje nak perasan cam gambar ni lawa...




sebelum berangkat pulang...


hheheh dah rambang mata nengok tudung yg cun cun...


ini hasil pencarian di Pasar Kedai Payang..heheh hubby cakap boleh buat stok tudung dan tak yah beli tudung bawal selama setahun...hehhe


on the way balik ke KL, jumpa tempat lawa utk bergambar...


ini lah muka budak yg kena tinggal masa mummy and daddy pergi bercuti...takpe mummy kan dah compensate syahmi pergi Berjaya times Square....






Syahmi takut nengok spider dlm tunnel yg gelap..


naik choochoo train yg ntah kali ke berapa...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net