Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-Nov-2007 00:14 Email | Share | Bookmark
Cuti cuti malaysia lagi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Last week we went to Kuala kangsar and Cameron Highlands..tujuan asalnya sbb nak amik Pak Anjang Syahmi yang baru lepas SPM kat MCKK...so alang2 daddy ajak aki and nenek syahmi pi naik cameron highlands... lepas tu Pak Ngah Syahmi sekeluarga and Mak Teh Syahmi pun join sekali... so jadi le macam holoday sekeluarga...yang tak de cuma Pak Long and family serta Mak Tam Syahmi...if not lengkap la adik beradik daddy ni....

Rasanya ini visit terakhir kami buat masa ni ke Kuala Kangsar, iye lah sbb tak de sesiapa dah kat MCKK...tapi mungkin kami akan dtg ke sini lagi untuk Old Boy Weekend.... or if one day Syahmi dapat menjejak kan kaki ke sekolah ni... (itu le harapan daddy Syahmi)

Sampai je kat Kuala Kangsar terus pi Koleq amik Pak Anjang Syahmi.....yang sedang bertungkus lumus study sbb besok nya ada lagi satu paper... kami pi dinner dan antar dia balik sekolah balik... Pak Anjang ni kira nya mummy punya favorite inlaw le...hehhhe the only younger bro inlaw...


Syahmi masa ni baru lepas berlari kejar kan pak anjang dia...tapi sayang tak dpt capture that moment sbb daddy tgh amik gambar bangunan 'Big School' ni...


Gambar ni tak berapa sharp...but mummy suka sgt bilik Pak Anjang ni sbb dia lukis2 all formulas utk SPM dgn begiru kreatif sekali...hehehhe






Kami pun amik kesempatan jalan jalan n bergambar kat Kuala Kangsar...nenek ngan aki pun seronok walaupun ini ntah visit yang ntah ke berapa kali for them sebab dari zaman daddy lagi diorg dok ulang alik Kuala Kangsar ni...



Keesokan hari nya kami terus ke Cameron Highlands... yeyyy best...tapi tak sejuk sgt le...






Kat Apartment Sri INtan, masa ni dah ramai sbb pak ngah sekeluarga and Teh dah dtg...


Syahmi and his cousin "Ryan"... mereka ni sebaya...


Syahmi and nenek...



To be continued.... tak sempat nak upload sbb nak pegi kerja...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net