Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 21-Nov-2007 03:18 Email | Share | Bookmark
Cuti Cuti Malaysia - Langkawi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
We went to Langkawi last month...lambat sket upload gambar gambar sebab ada masalah teknikal..hehhe hubby punya kamera rosak so kami cuma dpt amik video je, so terpaksa la tunggu hubby capture kan gambar dari video...tapi lagi satu masalah, tertinggal charger videocam plak, tu yg gambar pun sikit je yg ada....huhhuhu takpe lah janji ada kan....


Masa ni baru je sampai langkawi..alhamdulillah... syahmi tido dengan nyenyak...senang sket... heheh


hehhehe mummy buat mua cam tu, syahmi pun ikut gak...i like this one most....masa ni kami pegi island hoping...


Us, satu family...ni kat dlm cable car


syahmi riang gembira mandi kat pantai...

[img]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net