Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 10-Sep-2007 22:19 Email | Share | Bookmark
Mixed entry again

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sebenarnya entry ni dah basi tapi mummy nak letak jugak le...bukannya apa mummy lately ni agak malas nak mengadap fp yg lembab dan slow...tapi ari ni cam ok plak...ni ada 2 occasion ...yg first tu ialah makan malam dengan kawan2 lama mummy masa kat IDFR dulu... kitaorg berlima ni memang rapat abis...ke mana mana mesti together gether gitew... rindulaaaaaa... we had dinner at Spice of India in KLCC... the restaurant was great, the food was yummy...alamak sayang cam teringin nak mkn kat situ lagi le...sedapnya.... Why we chose this restaurant with the fact that none of us pun yang India...sebab suami Nik is a vegetarian and mat salleh ni of course le tak nak makan western food kan, so the best choice was Indian food la...


Me and Chiam together with our beloved son (syahmi) and daughter (shizuka)...



Syahmi and Shizuka start playing together... so cute...



THE GOOD OLD DAYS... (from lef kat depan Nik, Siti, Hun - kat belakang tu me and chiam) i really miss them...we were really together all the time during the period (6 years ago) and i really miss them...well, nik is staying in UK after married to Arif Farrant (sorry ye kalau salah eja nama ni), Chiam is staying in Japan - she got married to Mr Funahashi (or we used to call him Mr F). Siti, me and hun are in KL but we harly meet due to what huhh...busy le kot...

2nd occasion, 2nd birthday Party for Iskandar... on the Merdeka day...yeyy best best...


Syahmi memang patriotik...setiap kali nampak bendera mesti angkat tangan and ckp "Ka' merdeka le tu...hehheh...ni masa bisday bash Iskandar...


3 happy mummies..heheh as usual bila tang party je, memang mak mak ni le yg terlebih excited...hehhe tema besday tu merdeka, i really nak pakai baju yg ditempah dari zizie tu i decided us the whole family wearing the tshirt on iskandar's birthday as corak2 baju tu kan warna merdeka...


Happy 2nd Birthday Iskandar



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net