Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Aug-2007 03:39 Email | Share | Bookmark
Rizq Syahmi - Mix Entries

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dah lama giler tak update fp ni, bukan sebab tak nak update tapi fp ni asyik mengong aje... so this time mummy terus update gambar syahmi yg dah diambil berminggu minggu lepas...


Ni gambar kat kampung daddy kat pahang... seronok betul syahmi balik kampung sebab ada sepupu sepupu dia juga yg balik kg...mummy and daddy mesti lagi seronok sbb puas makan buah...maklum la musim buah kat kg...yummyy...



Armand Ezra's birthday party on 11th August 2007...thanks rose and family for inviting us...sayangnya kami tak dpt lama lama kat situ sbb ada birthday party Alana Ashikin ...tak dapat amik gambar kat birthday Alana sbb kami sampai pun dah lambat..birthday girl pun tido, kengkawan Koleq daddy pun dah balik masa tu....






ni minggu lepas, mummy and daddy bawak syahmi bersukaria dia Great Eastern Mall. Seronok betul Syahmi main dgn colorful balls tu...




NI gambar latest, yesterday we went to Pasar Shah Alam untuk breakfast makan roti boom yang sedap...Syahmi macam biasa la, setiap kali nampak belon mesti nak punya..tapi bila dah penat mummy le yg tukang bwk belon tu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net