Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Jul-2007 06:36 Email | Share | Bookmark
mix entry

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wah dah bersawang le fp mummy syahmi ni...hehehhe sowi ye...mummy ni amat le busy dan jugak buat buat busy..tu yg lama tak mengupdate gambor...kat sini mummy nak update gambar2 syahmi n syasya...sebenarnya diorg ni berdating ditemani ahli keluarga tapi yg lain tak masuk gambar... actually ni dah lapuk sebenarnya, dah 2 minggu lepas dah ni...anyway enjoice the gambars!!!



syahmi n syasya had a great time together main main n sepah sepah....



last weekend kami pi wedding kat muadzan shah..ni ler gambar mummy n syahmi masa tu...



lepas habis wedding kami balik umah tok pa syahmi kat labis johor...seronok le syahmi, sbb kat sini semua org manja kan dia...dlm gambar ni syahmi tengah main chocolate yg tok ma letak dlm mangkuk kristal...semua org nengok aje, ank makcik2 syahmi pun tumpang join syahmi...ishh sungguh tak senonoh leee



taraaa...gambar daddy n syahmi, sian daddy dah lama tak letak gambar dia...hehehhe


SEKIAN UNTUK HARI INI, LAIN KALI SAYA UPDATE LAGI!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net