Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-May-2007 23:19 Email | Share | Bookmark
Cuti cuti Malaysia Part 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Huhuhuhuu rasanya dah berhabuk dah fp ni...bukannya apa, amatle takde masa nak mengupdate, tambahan plak pc kat umah ari tu kong sekejap, tu yg fp ni cam hampir jadi tukun...

nak visit fp org lain pun tak sempat, maaf ye kengkawan.... bukannya dah lupa tapi tak sempat...takpe, lepas ni ila slow slow catch up semua kengkawan punya story ye....

btw, cuti cuti malaysia part 1 ni adalah gambar gambar masa kami ke cameron hari tu... maklumle kan cuti pjg so kami sekeluarga ambik kesempatan ke cameron, kuala kangsar dan jugak balik kampung daddy syahmi di Lipis...












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net