Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Feb-2007 22:45 Email | Share | Bookmark
Chinese New Year Holiday

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Aki, Nenek and Pak Anjang Syahmi datang ke rumah kami..aki n nenek datang dari kampung and pak anjang dari MCKK, stay kat our place to attend daddy punya pak cik sedara punya wedding.. syahmi memang seronok amat le, sebab masa ni ler dia jadi tumpuan keluarga... masa ni jugak le dia dapat manja manja dgn mummy and daddy sbb weekdays syahmi duduk rumah mak tok...



mummy plak dapat ambik peluang beramah mesra dengan keluarga daddy ... maklum le keluarga besar, nenek ada 18 org adik beradik, aki ada 7 adik beradik so memang besar le keluarga daddy syahmi ni tapi masa wedding ni tak ramai pun adik beradik nenek yang ada, sepupu sepapat daddy pun ramai yg takde, sebab wedding yang kat sebelah pompuan nya.....hehhe best gak ada keluarga besar cam ni tapi yang tak bestnya walaupun mummy and daddy dah kawin for almot 3 years, masih ramai lagi keluarga daddy yang mummy tak kenal..nnn heheehh ada jugak yg daddy dah tak kenal...hampehhh... semoga perkahwinan atuk sedara syahmi ni kekal abadi...amin...



lepas selesai majlis kahwin dua hari berturut turut daddy ambik peluang bawak aki n nenek jln2 gi ikea n gi jusco cheras selatan...hehhe bukan aki n nenek je yang sernok, syahmi and mummy pun seronok juga...yihaaaa!!!



and on the next day plak, mummy ada project masak memasak dgn kengkawan...hehhe yang ni nanti mummy upload dlm next entry ye... http://rizq-kitchen.fotopages.com/



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net