Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Jan-2007 22:41 Email | Share | Bookmark
hi guys.....

 
 
 
 
 
 
 
hehhe lamanya tak update...geggeggege....sebbenarnya ila lama tak update sbb byk sgt le hal nya....busy pasal kerja tu memang satu ler, tapi yg 1 hal lagi sbb syahmi tak sihat for quite some time hari tu..hospitalized for 10 days sbb cirit birit...dia keracunan, sebenarnya bukan keracunan makanan tapi tertelan air swimming pool masa swimming... nasib baik syahmi ni jenis yg ceria jugak walaupun sakit...kesian betul tengok dia walaupun lemah sebab dehydrate tapi still nak main2 lagi... alhamdulillah dia dah sihat sepenuhnya, at first risau sgt2 sbb rasanya kalau kena cirit birit 2-3 ari je kan dah ok tp syahmi ni lama lah pulak, dr ckp ini disebabkan badan dia sendiri lambat recover.....few pics masa kat spital....

minta maaf ye kalau ila dah lama tak melawat fp2 lain, insyallah akan diusahakan secepat mungkin... i miss u guys...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net