Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Dec-2006 21:32 Email | Share | Bookmark
I am an instant mother of 5....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hehhehe tajuk kat atas tu saje, buat gempak...sebenarnay abah n my step pergi haji so the four kids (ehm kira half brother and sisters) ni duduk dgn ila n hubby sepanjang cuti sekolah...4 budak yang tgh membesar (10 thn, 9 thn, 6 thn and 4 thn) plus syahmi pulak, evertime kami berjalan keluar mesti org tengok je ...hheheh mesto org fikir, byk nya anak org ni...

memula rasa susah gak nak handle, sekarang susah jugak but i honestly having fun...memang penat sikit but when we see theair faces smile, its really priceless... and the most important, they cahnged my perception...last time ila ingat nak anak 2 org je sbb ingat 2 org tu ideal tapi bila dah jaga diorg ramai2 ni seronok pulak sooo me and hubby think we should have at least 3 or at most 4.... hehehe... and planning to have another one soon.... (hehhe not very soon le as i am using implanon so nak kena buka mende ni dulu)...

memang rumah berterabur, masak kena byk, basuh baju byk... tapi seronok n meriah betul rasa... Thats why i am very busy and occupied now....

I am counting days sampai diorg nak naik sekolah, to send them back to johor, they will stay at our house with Tok Mak and Bibik nya le...of course such a relieve when they go home, tennag sikit agaknya, nanti rumah dah tak bersepah, takde menjerit2 kita nak suruh mandi, suruh baca buku, leraikan diorg bergaduh..but something for sure, i will miss them... miss they way i arrange the dining table, sembahyang berjemaah, outing sama2, n macam2 lagi...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net