Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-May-2007 23:44 Email | Share | | Bookmark
Cuti cuti Malaysia Part 2

 
 
 
View all 32 photos...
MCKK OLD BOY WEEKEND...ataupun dgn bahasa melayu nya ialah 'majlis hujung minggu murid murid tua kolej melayu kuala kangsar'...hahahh ini bukan ila yg translate ni, pengetua diorg yang translate ms bg ucapan...ila rasa best sket bunyi nya kalau bahasa melayu...hehehheh

It was my first time join hubby for his annual event...wasnt bad at all... terasa kagum gak le speret koleq depa ni yg amat le kuat ..dah jadi tradisi MCKK, every year mesti ada old boy weekend..masa tu macam macam le yg ada..contohnya ada pelbagai games antara old boy ngan present boy, ada dinner beramai2, ada concert yg old boy and present boy perform, yg penting masa ni la nak jumpa and borak2...masa ni gak le bini bini para old boy akan berkenalan, and for us ni activity utama ialah bersembang...hhehehe


ini batch daddy syahmi...walaupun tak semua nya hadir tapi kira okay le tu, sebab ramai gak ni...












gambar syahmi bersantai kat tgh padang...kat belakang tu org tgh main rugby



Syahmi and his pak anjang... gi melawat hostel pak anjang...ada rezeki boleh le syahmi plak masuk sekolah ni cam daddy and pak anjang...insyallah...


Friday, 4-May-2007 23:19 Email | Share | | Bookmark
Cuti cuti Malaysia Part 1

 
 
 
View all 24 photos...
Huhuhuhuu rasanya dah berhabuk dah fp ni...bukannya apa, amatle takde masa nak mengupdate, tambahan plak pc kat umah ari tu kong sekejap, tu yg fp ni cam hampir jadi tukun...

nak visit fp org lain pun tak sempat, maaf ye kengkawan.... bukannya dah lupa tapi tak sempat...takpe, lepas ni ila slow slow catch up semua kengkawan punya story ye....

btw, cuti cuti malaysia part 1 ni adalah gambar gambar masa kami ke cameron hari tu... maklumle kan cuti pjg so kami sekeluarga ambik kesempatan ke cameron, kuala kangsar dan jugak balik kampung daddy syahmi di Lipis...












Monday, 2-Apr-2007 09:37 Email | Share | | Bookmark
Mummies babies gathering... thanks to daddies too...

 
 
 
View all 75 photos...
sekali sekala berkumpul cam ni memang sungguh seronok rasanya... masa ni la dpt catch up dgn para mummies yang kalau takde gathering ni memang susah le nak jumpa...kepada mana mana mummies yg tak sempat bertegur sapa tu mintak maaf ye..

thanks to zizie n rafi yg telah mengorganize majlis ni...terima kasih daun keladi lain kali organize lah lagi...















Sunday, 11-Mar-2007 08:30 Email | Share | | Bookmark
Syahmi's Birthday Bash

 
 
 
View all 47 photos...
party ni... hmmm event coordinator nya tentulah mummy syahmi kan...Thanmks to daddy syahmi and tok pa syahmi yang sudi membiaya perbelanjaan majlis ni... thanks to Fyn yang introduc Tracey si pembuat kek, Thanks to Fyn as well sbb tunjukkan kat mana kedai nak beli belon warna biru n putih n silver je... thanks to photographers yang sudi amik gambar2 yg lawa seperti daddy syahmi, Saiful Nang, Mad, MUnirah, Israf, Jojet and the rest yang bawa kamera n contribute menghasilkan gambar2 lawa dan kami dlm proses mencilok gambar2 itew... seperti Mai, Ziize, and azie...and sapa sapa je ye... Thanks for all yang sporting nyanyikan lagi Birthday 2 kali sbb sekali for syahmi n sekali lagi for Tok Pa syahmi...Thanks to sity for the cupcakes...Thanks for all friends and families yang sudi hadir memeriahkan majlis dan sudi membawa hadiah yang boleh tahan banyaknya.... Insyallah kalau ada rezeki kita jumpa lagi n buat party lagi ye thn depan...

Kami sekeluarga minta maaf byk2 sekiranya ada sebarang kekurangan semasa majlis...maaf tak dpt nak beramah mesra dan bersembang lelama...

More pics on Syahmi's birthday in daddy syahmi's fp http://agakkacak.fotopages.com/









Quote:
Re:
jojet : thanks ek sbb sudi jugak mengambik gambar gambar syahmi semasa besday budak itu...
anna : anna, syahmi ni memang picky eater sket, susah betul nak makan... insyallah semoga anak2 kita akan jd anak yg soleh and solehah..amin..
ibu shasya : itu ler kan, iye iye je ingat lela dpt dtg...takpe lah lain kali kita jumpa and sembang sembang ye...
mama syasya: syahmi tanak pakai le topi koboi dia tu... mudaha mudahan rezeki syahmi melimpah ruah macam nama nya dan yg penting semoga dia jadi anak dan lelaki yang berguna dan beragama..aminnn...btw, we like ur present...sama macam sweater syasya kan..boleh le pakai sama sama nanti ye...
anne : thanks for coming anne walaupun aleeya tak sihat sgt..we really appreciate it...
echa : Ya Allah, tuhan aje yg tau macamana kami terharu sgt dengan kedatangan echa dari jauh utk sama sama meriahkan majlis syahmi...ralat sgt tak dpt berborak pjg dgn echa..harap2 ada rezeki nanti kita jumpa lagi ye..semoga persahabatan kita kekal abadi...
fina aka anak sedara ku yang over : aku dah letak gambar ko walaupun tak lawa...heheh yg penting anak ko comel...eh aku happy sgt, n mak aku lagi le happy sbb dah lama giler dia tak jumpa mak ko...btw thansk for coming and the nice tshirts...jgn lupa jemput aku gi besday alex plak nanti tau...
munirah : memang pun mlm lepas besday dia n lepas bukak adiah dia tidur nyenyak abis sbb kepenatan...
linda : takpelah, lainkali kita jumpa ye...lama tak jumpa nafiz, linda pun jarang update fp..busy ek?
so sorry.. ila...sumthing came up laa on that day..really sorrryy..
azie : insyallah azie, semoga anak2 kita akan menjadi anak yang membanggakan ibu bapa...btw, azie agree kan yg muka sofea n syahmi seiras...hehhe kembar lain mak lain bapak...
aisyiman : ayu, thanks for coming ye...aisy pun ensem gak le, putih gebu cam mak dia..ayu, thanks for being one of my friend, i am glad knowing u...u are so pretty..
nn : ni koboi yang tak deperasaan, muka dia stone aje sepanjang majlis...
watie : jangan le mkn atie, nanti kita gi mkn pizza ek...lain kali ada rezeki kita jumpa ye...
effara : nape effa tak dtg? ila ada bgtau pada lela ari tu...
sity : tahnks ye sbb sudi supplu cupcakes utk besday syahmi dgn harga special ituuu
filla : waaaaa ku pun sedih sbb ko n kasih tak dpt join, tapi takpe lah, lain kalai ada rezeki kita jumpa ye...
hanis : thanks...
wada : alamak wada sorry ye tak sempat menjemput sbb ila sebenarnya dah tak ingat sapa yg dijemput sapa yg tak dijemput...insyallah lepas ni kalau ada majlis lagi, ila cuba pasti kan wada di jemput...
fyn : ila tau yg fyn dah siap2 utk dtg kan tapi ada hal plak...its ok fyn ..insyallah ada rezeki lain kali kita jumpa ye... kek syahmi tu memang ila puas ati sgt, cantik betul dia decorate....teruja bila nengok kek tu...
ibu syahmi : tahnsk ye...bila agaknya nak dtg KL lagi??
zizie : thansk thanks for coming ye...seronok sgt..and thanks also for the lovely pwesent yg amat le saya dan poek dan seluruh keluarga amat le suka....sayang le nak pakai...
nury : tidak le aku serik ajak ko...ko memang happening...aku suka kau...adik2 aku semua suka ko, ko memang mummy yg happening and sporting abish...takpe, ko cilok je gambar dari fp aku ni... tu ler nanti kita jumpa masa gathering, mesti kecoh sbb kita kan mummy yang happening n over sket..hehehhe


Tuesday, 6-Mar-2007 01:38 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday My Darling Syahmi!!!

 
 
 
Syahmi is 1 year old today... am gonna write more later..



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net