Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 17-Jun-2007 11:47 Email | Share | | Bookmark
Syahmi...

I wasn't at home this weekend for my Final and last weekend of My LP (Leadership program) of Asiaworks journey...Therefore I believe hubby was quite bored ...hehheehhe...luckily he has syahmi to accompany him...

Btw, gambar di bawah ini adalah hasil cilok dari FP hubby http://agakkacak.fotopages.com/... thanks dear... I dunno how to tell u that I really appreciate it, at least I know what Syahmi was doing for the past two days...At least I know he had learnt something new... At least I know that he had fun time with u, and thanks for letting me know that he missed me...







Tuesday, 5-Jun-2007 09:15 Email | Share | | Bookmark
I am a cameraman...

 
 
 
View all 10 photos...
hehehh syahmi sekarang amat le panjang akal... this morning we wanted to take family photos but syahmi tantrum sket and sibuk nak main dgn tripod so instead of amik gambar keluarga, daddy amik gambar syahmi sorang je lah ...






Thursday, 31-May-2007 13:35 Email | Share | | Bookmark
Tam's engagement..

 
 
 
View all 8 photos...
Tam ni adalah makcik sedara syahmi aka adik daddy syahmi aka adik ipar mummy syahmi, nama nya Dilah tapi syahmi panggil dia Tam...bertunang last week on 27th May 2007...

semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...bila balik kampung, as usual syahmi adalah tumpuan utama...org lain yg bertunang org lain yang emes...hehhee



Friday, 25-May-2007 23:34 Email | Share | | Bookmark
Syahmi kemas rumah

 
 
 
View all 12 photos...
semenjak dah besar ni sayhmi dah pandai 'kemas rumah' hehehe kengkadang mummy nak marah jugak tapi kengkadang biar kan aje...hehehhe biar buat puas puas sekali pastu lain kali mummy tak bg can dah nak buat lagi...ini kiranya sambungan proses kemas cd yang dulu le kalau para mummies pernah nengok gambar syahmi kemas cd dulu...kali ni kemas dressing table mummy plak....hehheh








Saturday, 5-May-2007 00:17 Email | Share | | Bookmark
Cuti cuti malaysia part 3

 
 
 
View all 12 photos...
dah lama betul tak balik kg...akhir nya mummy and daddy balik ke kg daddy bawak syahmi sbb nenek n aki syahmi dah rindu amat kat syahmi...best balik kali ni sbb kami ramai2 di mandi kat air terjun...dgn sepupu sepapat daddy tapi tak semua le ada...kalau smeua ada mau kena booking tempat tu...memang meriah n best kali ni balik...



i love this pic...syahmi and his pak anjang...




[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net