Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  28  29  30  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-May-2006 03:17 Email | Share | | Bookmark
Pelbagai Aksi Syahmi tidur...

 
 
 
View all 11 photos...


Tuesday, 9-May-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
lagi-lagi Syahmi...

chehh cam nak senyum je tapi tak jadi
bulat je mata syahmi tunggu mummy n daddy bwk jln
Syahmi n proud daddy
View all 12 photos...


Monday, 8-May-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Syahmi's second visit to Dr.Lim's clinic

syahmi dah ready nak gi klinik
Dr. Lim tengah check telinga Syahmi
Dr tgh nak inject Syahmi
View all 5 photos...
Syahmi kena inject lagi...bagus lah syahmi, sekejap aje nangis... mummy n daddy dah risau takut syahmi nangis kuat.... dr kata tak ramai budak yg demam ...harap2 syahmi tak demam lah...

sayangggg syahmi... muahhsss


Saturday, 6-May-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Syahmi Two months old

Syahmi
Syahmi with mummy
Syahmi with daddy
Yeyy Ari ni Syahmi dah dua bulan...makin montel and makin panday gelak2 n borak2 (bahasa dia lah kan)


Sunday, 23-Apr-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kenduri Potong Jambul Rizq Syahmi

Ni masa orang tgh berzanji...
mummy tgh pujuk syahmi, tak mau bagi syahmi nangis..
with family...mak tok, aunt ngah and aunt nana
View all 6 photos...
Alhamdullilah dapat buat majlis kenduru doa selamat and potong jambul Syahmi kat umah mak tok dia...memang susah sebenarnya tak tau nak wat kat mana... Tok Papa and Wan nak suh buat kat Johor, Aki and nenek plak nak suh wat kat phg, last2 mummy n daddy decide buat kat kl aje lah...kami tak buat aqiqah lagi cuma buat kenduri doa selamat aje... nasib baik syahmi good mood masa tu, so majlis berjalan lancar...

syahmi pakai jubah masa tu... sebenarnya teringin nak buat baju melayu untuk dia, tapi takde org nak amik tempahan so nenek johor Syahmi (Wan aka my step mum) cadang kan tempah jubah aje lah untuk syahmi...so baju yg syahmi pakai ni wan dia lah yg tempah kan...wan siap beli dua pasang baju melayu untuk syahmi...entahlah bila le syahmi leh pki, nampak besor ajee...


[<<  <  16  17  18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  28  29  30  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net