Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-May-2006 08:33 Email | Share | | Bookmark
Kesian Rizq Syahmi...

Syahmi baru lepas mandi...
 
 
View all 8 photos...
Syahmi tak sihat sangat ari ni...sebenarnya dari semalam lagi Syahmi kurang sihat...hidung berair lepas tu batuk batuk sikit...asyik merengek aje... dah bawak pergi klinik tadi, dr kata badan tak panas sgt...harap2 cepat lah Syahmi sembuh ye...kalau Syahmi tak sihat jugak sampai weekend ni, nampaknya mummy and daddy tak jadi ler balik kg...

Kesian syahmi, muka dia monyok aje ari ni...cepat sembuh ye sayang...mummy sayang syahmi... muah muah



Wednesday, 24-May-2006 07:27 Email | Share | | Bookmark
Rizq Syahmi - 2 months 2 weeks and 4 days old

 
 
 
View all 9 photos...
Syahmi's latest pics...



Monday, 22-May-2006 08:31 Email | Share | | Bookmark
our new casa impian...

ni lah hall rumah kitaorg...
kecik je, tapi nak decorate jugak
dining hall... actually not a hall, just a small space
View all 7 photos...
Alhamdulillah, kami berdua akhirnya berjaya beli rumah sendiri walaupun just a small unit of apartment... feel very happy..excited nak decorate but due to lack of sources (hhehehe duit le) kitaorg decorate simple simple aje...


Thursday, 18-May-2006 00:41 Email | Share | | Bookmark
Syahmi nak gi main bola ke?

 
 
 
View all 5 photos...
Comel tak baju ni?? baju ni aunt Sahidah hadiahkan... kasut osh kosh tu aunt ngah yang hadiah kan... mak tok kata syahmi ni macam nak pergi main bola lah...hehheh



Monday, 15-May-2006 07:21 Email | Share | | Bookmark
Syahmi first time balik kampung

ni syahmi dah ready nak balik kampung
Syahmi dengan nenek
Syahmi and mummy kat depan sangkar rabbit
View all 6 photos...
Last weekend, Syahmi first time balik kampung daddy kat Pahang...happy betul aki and nenek syahmi...syahmi as usual ...."Syahmi tak kisa" mana mana pergi pun boleh... cuma first day Syahmi meragam sikit, tak nak buang air besar...2nd day tu baru ok...hehheh



[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net