Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  26  27  28  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Jun-2006 07:54 Email | Share | | Bookmark
Rizq Syahmi and Qistina Khairunnisa

syahmi : hi nisa
nisa: apa hai hai?? dush sekali
syahmi :waaaaa nisa: yesss menang
View all 7 photos...
ini nisa, 2 pupu syahmi yg 3 minggu younger than him... so baru baru ni masa balik kampung kitaorg pergi visit nisa kat umah aki n nenek dia...pagi-pagi buta masa bebudak dua org ni tengah ngantuk lagi...kitorg ingat kalau tgh ngantuk senang nak handle...rupanya lagi susah... budak berdua ni siap cam nak bertinju je...yang tak best nya syahmi yg nangis bukannya Nisa...aiyak syahmi ni, buat malu mummy and daddy ajelah... macho lah sket...takpe takpe syahmi ni slow n steady...gentle gitu....hehheeh



Monday, 5-Jun-2006 03:06 Email | Share | | Bookmark
Syahmi and toysss

 
 
 
View all 6 photos...


Saturday, 3-Jun-2006 02:06 Email | Share | | Bookmark
Syahmi attended a wedding aka Pertandingan Menangis

datang je minum susu dulu
ada bebudak tengah main kat pelamin
wan anjang happy aje
View all 23 photos...
Syahmi first time attend a wedding... ni wedding nenek sedara syahmi ... dapat le syahmi jumpa juma sepupu and dua pupu syahmi...memula tu semua nya ok je...towards the end tu panas sangat kot,diorg pun buat pertandingan menangis... syahmi siap bukak baju tu sebab panas sangat...



Friday, 2-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Balik kampung...oooo balik kampung

rabbit tengah makan
mummy and syahmi nengok aje
terkejut syahmi nengok rabbit makan cenggitu
View all 14 photos...
syahmi balik kampung last weekend..seronok betul aki, nenek and pak anjang bila syahmi ada kat sana....



Thursday, 1-Jun-2006 01:35 Email | Share | | Bookmark

My syahmi....thank munirahhhh





[<<  <  14  15  16  17  18  19  20  [21]  22  23  24  25  26  27  28  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net