Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hari anak anak sedunia

yeyy nak gi jumpa kengkawan
Bila nak pegi ni mummy?
lambatnya, tido dulu laa
View all 15 photos...
last saturday, 4 org ibu, 4 org ayah dan 4 org anak bertemu....hehhehe seronok le... we should have this kind of gathering lagi lah...







Re:
Azie, jom lah join sekali bebila kita wat gathering...ila tak pernah jumpa azie face to face lagi...asyik kat internet je...ingin jugak nak kish kish sofea tu

munirah, terharu saya awak sudi dtg umah kita yang comel lote tu...heehh lain kali dtg lah lagi..insyallah ada masa nanti kami pergi umah awak plak, nak gak rasa nasi dagang..

fieza, bebila pun boleh...nanti calling calling ek

anna, mama ryan, mama fenriz, hehehhe syahmi tido camtu, daddy dia kata cam ada masalah negara aje....[/


Tuesday, 20-Jun-2006 09:11 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 9 photos...




Monday, 19-Jun-2006 02:00 Email | Share | | Bookmark
Rizq Syahmi - 3 months old

 
 
 
View all 12 photos...






Friday, 16-Jun-2006 02:54 Email | Share | | Bookmark
Broadband Fiesta - Ipoh

 
 
 
View all 11 photos...




Thursday, 8-Jun-2006 02:33 Email | Share | | Bookmark
Syahmi suka camera??

 
 
 
View all 5 photos...
Look at this pictures... Syahmi ni memang suka nengok kamera...hehheh dia ingat menan kot so khusyuk betul dia nengok gambar2 yang daddy dia ambil



[<<  <  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net