Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jun-2006 06:51 Email | Share | | Bookmark
Syahmi and Obi

 
 
 
View all 6 photos...
Obi ni my favorite cat...dulu sebenarnya ila ni takut sgt sgt dengan kucing tapi bila first time nengok obi terus rasa jatuh chenta so kiranya obi ni my fear factor lah dulu... baru baru ni ada sorang makcik tegur yg leher syahmi cam lembik lagi so dia suh baring kan syahmi kat mana2 kucing, dia kata biar tengkuk anak kita kena kat badan kucing tu so kitaorg cuba je lah...hhehehh untuk pengetahuan semua obi no pun spesies kucing takde perasaan gak... so muka stone aje..sama lah cam syahmi..



Quote:
mommy hafiy n mommy nadiah, obi ni memang dah nak sama besar dgn syahmi....hehheh... obi pun ala-ala kucing yg bermuka stone...

filla, hehheh kita kan ibu2 yg perasan anak kita comel...

ibu shafira, hehheh tak tau le syahmi takut ke tak...tapi org kata kalau dari kecik dia dah biasa, nanti besar dia tak takut dah...

ibu syahmi, mummy ni memang risau sket especially bila cuba nak duduk kan syah jr ni, kepala dia terlentok aje...

mama fenriz, hehehhe syahmi ni comel ke??? hahhaha jgn marah ek...ni lah mak yg perasan nama nya...


Wednesday, 28-Jun-2006 06:19 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 10 photos...
last weekend on saturday we went to kenduri again, this time at my aunt's house, kenduri doa selamat... syahmi le yang paling seronok sbb ramai org nak dukung dia, pastu jumpa awek comell...hehhe nama dia balqis...balqis ni dah tujuh bulan...
comel kan balqis...





Wednesday, 28-Jun-2006 06:05 Email | Share | | Bookmark
Syahmi and toys agaian - 26th June 2006

Syahmi main ni aje...
daddy main permainan best
daddy khusyuk betul
View all 5 photos...
Syahmi and toys again.... sometimes i think syahmi ni tak berminat sgt nak main toys but my big baby loves toys very much...hheheheh enjoice !!



Monday, 26-Jun-2006 02:26 Email | Share | | Bookmark
Syahmi's new hobby...

Syahmi sekarang suka betul jelir lidah...hehhehe tak comel ler syahmi wat cenggitu... mummy and daddy risau nape le syahmi suka sgt jelir cenggitu...tapi ada sorang mummy punya fren ckp, bebudak memang cenggitu...





Friday, 23-Jun-2006 02:16 Email | Share | | Bookmark
syahmi's new toys

Eh mummy dah balik...
Mummy beli apa tu?
Mummy beli toye ye...
View all 11 photos...
smlm lepas kerja daddy ajak mummy gi beli teether utk syahmi...mummy kata oklah...hehhe tapi bile dah sampai jusco, berkenan plak mende lain so angkat lah sekali...nengok2 gak yg fisher price tapi harga nya double dari yg kami beli ni and functionnya pun lebih kurang sama je... balik umah nengok syahmi tido, hehehhe dia nengok menan dia kejap je pastu sambung mimpi indah tu yang gambar dia muka stone aje...



Re:
amy, heheh dah terlambat beli, org kata patutnya beli dari awal lagi..takpelah kan better late than never kan..

anna, aaah la anna, betul le...syahmi ni suka masuk kan tangan dia dlm mulut...

azie, sekarang memang geram nengok permainan ngan baju budak...macam dah tak kesah nak beli brg sendiri dah skrg ni...

mama fenriz...heheheh syahmi ni harap ada bulu kening je...hehhe

mama asha, memula syahmi main di apun macam takde perasaan je...sekrang dah ok dah...suka plak dia kalau kita baring kan kat playmat tu

mommy hafiy, syahmi pun sama...dia tak layan pun teether tu...jari gak yg best

ayern, syahmi sr, Isk and afia, mari lah dtg umah syahmi, jom main sama sama nak...tapi syahmi ni brg menan sikit jeee...


[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net