Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 4-Jul-2006 03:17 Email | Share | | Bookmark
Atas Nama Cinta... dari mummy syahmi untuk daddy syahmi...

 
 
 
View all 24 photos...
heheheh been tagged by Hasanul... (sayang, hasanul tag awak jugak...so awak pun kena buat special entry for me)...heheh... Lagu ' Seringkali' ni is not only my favorite song but our theme song ... masa kawin aritu, we've made a cd as a gift for guest kat our reception and the theme song was Seringkali (by Teacher's Pet)...

Sesapa yang tak pernah dengar lagu ni, heheh can ask mp3 of this song from me...veryyyyyy nice song... teringat zaman berchenta duluuuu

Dear Hubby, I will always love you...


SERINGKALI
Seringkali, aku hanyut dalam bayangan
Berterbangan perasaan ini... walau
Kau ku gambarkan dalam lamunan

Diri ini selalu ingin bersamamu
Bila ku terkenang kemesraan bersamamu sayang
Masihkah aku di hatimu

Masih jauh rasanya perjalanan ini
Bilakah masanya harus jua aku kecapi
Walau ranjau penuh berduri

Akan ku bawa cintamu bersama selalu
Tak akan kubiarkan ia tersisih dari perasaan ini
Dan ingin ku luahkan dalam lagu ini
Sebagai bukti cintaku, agar kau terus menanti diriku

Hanya kau yang ku cinta
Hanya kau yang ku harapkan
Ke puncak asmara
Ingin kita kecapi bersama

Walau gambaran yang ku gambarkan
Yang seringkali, ku renungkan
Menjadi lukisan di jiwaku



Quote:
mama farizal aka Lah - kat tasik putrajaya tu memang cantik...

mai - tu ler kan, dulu kita berdua ni asyik cerita pasal kawin aje kan, nak tempah baju kat mana? nak ambik sapa untuk andam, hantaran macamana...isssh macam macam kan... pastu asyik cerita pasal pregnancy plak, pastu skrg asyik2 pasal anak... hehehe especially kalau boss takde kat opis ni kan...asyik asyik syahmi syasya tu aje story kita kan...

zizie - hehehhhe memang le berubah..dulu kurus sket skrg dah tembam aka Mok...hehehe dulu tak pakai tudung skrg dah pakai tudung ...cantik ke masa kawin? hehehe tu kena bagi credit kat mak andam tu..heheh memang feel honored sgt masa tu sbb TPM and few others minister sudi dtg masa kitaorg kawin tu.... hehehe ada gak org suka lagu Seringkali ni...best kan, ila tak tau plak masa ni maman dah kuar dari Teacher's Pet...

mama ayu - insyallah kekal abadi...doakan ye..

munirah - jgn puji lebih2, ila ni dah memang kembang kang semakin kembang kang...bahaya...munirah pun apa kurangnya, mesra and friendly....i am happy knowing you and become you friend...muahss

mama Asha - thanks ...kami pun harap kebahagiaan sepanjang hayat dan murah rezeki......Aminnn..

Mummy Nafiz - Hai selamat berkenalan....suka jugak ye lagu ni??? best kan...

Yana - heheheh syahmi comel je..belum ensem lagi..

Anne - tu ler kita ni lambat kan berkenalan...hehehhe biasalah ila kan low profile...

Azie - hehehe bukan ila yang lawa masa tu, tukang make up pandai make up pastu tukang amik gambar pandai amek gambar tu yg jadi ila lawa dlm gambar heheheh terasa glamor plak bila azie follow fp ila...hehehe kembang semangkuk le saya ni

mommy ryan - hehehe org yg makeup tu pandai makeup

mommy nadiah - insyallah, amin smeoga jodoh kami berkekalan hingga ke akhir hayat...


sesapa nak nengok version hubby boleh click kat sini http://agakkacak.fotopages.com/


Tuesday, 4-Jul-2006 02:47 Email | Share | | Bookmark
Outing with mummy and daddy

 
 
 
View all 8 photos...
last saturday mummy and dady bawak syahmi jalan2 kat ikano and ikea...seronok sgt, mummy bought me a new pillow at aussino... mummy also bought me tshirts...tapi yg paling best, mummy, daddy and bibik minum kopi and roti bakar kat 'kluang Station'... mummy told me coffee here is very special... ehmmm macam sedap tapi syahmi tak boleh minum lagi...syahmi tengok aje diorg minum... tapi Enfalac A+ lagi sedap...





Quote:
mama farizal - aah banyak dah kopitiam cam ni...tapi yang ni kopi dia special, pernah masuk Majalah 3.

Mai - dah gi mkn kat situ kan? best jugakkan.. asyik kopi mat salleh aje kan aka starbucks, coffee bean etc sekali sekala tukar kopi malaysia ni best gak kan

ummi ayuni - waalakumsalam..slaam perkenalan.. thanks for visiting our fp..nama syahmi ni simple aje tapi makna dia best..syahmi ertinya yang bijak, baik dan berani... ayuni nak adik boy ke? macam kami ni, kami letakkan Rizq kat depan nama dia tu..Rizq ertinya Rezeki.

niza aka ibu syahmi sr - syahmi jr ni belum makan lagi...dia pun tak pandai minum susu byk2 sekali gus, sama macam syahmi sr lah paling byk 4oz...botol besar tu sbb kalau gi jln or outing, ila saja buat lebih sket susu dia. btw, syahmi sr minum susu apa?


Sunday, 2-Jul-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Syahmi and mummy

 
 
 
View all 18 photos...
Mummy loves syahmi....





Syahmi is a sunshine in my life...after a sad one year, God grace me with Syahmi... Dearest Syahmi, mummy sayang sangat dengan syahmi.... muahsssss

Quote:
anna - heheh gambar shadow tu daddy syahmi yang amek tapi mas atu syahmi tak sporting masam je muka dia... syahmi ni selalu nya gelak ngan org dia dah kenal aje, kalau org tak kenal dia diam aje..aru tu bwk pergi rumai mai aka mama syasya pun dia masam je...dengan mai aje dia nak senyuym sikit , dgn org lain dia buat derk aje...

zizie - heheheh mana ada mak yang tak sayang anak kan... aunt jijie sayang syahmi ye?? syahmi pun syang aut jijie...syahmi kish kish aut jijie lah...

munirah - hehehhe kita buat entry ni sbb selalu nengok kat fp awak byk je gambar awak dgn Isk, so kita pun buat le satu gambar kita ngan syahmi...heheh

sayang - terharu ke???heheheh so apa lagi, rajin2 lah mengedit gambar ek... takde le kita letak gambar gelap2 kat fp kita ni

mai - heheheh kita memang sentiasa comel...ahakssss... tu ler memangtak boleh nak describe how i love syahmi and how i appreciate him in my life...


Friday, 30-Jun-2006 06:28 Email | Share | | Bookmark
Syahmi and camera - version 2

masa ni syahmi pandang kamera mummy
alaaa kamera daddy lagi best
eh gambar syahmi ke tu?
View all 11 photos...
aiyak my son ni memang loves camera...suka sgt nengok kamera...kalau daddy dia tunjuk kat dia kamera dia macam faham aje, khusyuk betul pandang kat kamera... semalam managed to capture aksi syahmi nengok gambar3 yang daddy amek...enjoince!!!



ps: mana-mana gambar yg blur to sorry lah ek...mummy ni tak terror amek gambar


Re:
azie, hehehe memang like father like son

yana & nor, azhad pun suka camera ek??heheheh ni mesti like father like son jugak kan

ziezie, hehhehe insyallah boleh le suh dia wat fp utk mummy dia, takut bila dah besar buat fp utk gf aje...

niza, syahmi sr pun suka bergambar jugak kan...bebudak skrg ni canggih ek...diorg ingat kamera ni macam menan agaknya...

filla, syahmi ni memang suka bergambar...jom beramai2 gi fp


Wednesday, 28-Jun-2006 07:19 Email | Share | | Bookmark







[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net