Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Jul-2006 01:29 Email | Share | | Bookmark
Syahmi demam

 
 
 
View all 8 photos...
Kesian Syahmi demam... semalam mummy and daddy dah bawak syahmi gi klinik ari ni tengok dah ok sket. syahmi emmang tak suka makan ubat...sian dia...cepat sembuh ye sayang... muah muah



Quote:
re
Dear all caring mummies, syahmi dah sihat dah, cuma selsema...hidung berair aje... ari tu ila dah cuba macam yang zizie and azie suggest kan, bg ubat dlm susu... ehm tapi ada yang kata tak boleh buat cenggitu... takpe, nanti ila call paed syahmi nak tanya...btw, thanks all ...


Monday, 10-Jul-2006 03:10 Email | Share | | Bookmark
mummies - babies fp gathering

syahmi and mummy dah ready nak gi gathering
jom syahmi
eeeii ada kawan dah sampai awal laa
View all 96 photos...
First time sebenarnya ila and family attend a fp gathering..sebelum ni tak pernah attend pun...
seronok sesangat dapat jumpa ramai mummies and babies...yang tak syoknya memula sampai Syahmi meragam sket... dah lama sket baru le ok... hubby pun amek gambar the first half aje...second half tu hubby tak amek gambar sbb tetiba je lcd dslr dia blank.. so angin le pakcik ni tu yg ajak balik cepat...sorry ye anna, ila ingat nak stay lama sket...sorry tak dpt tolong anna kemas rumah... anyway thanks anna sebab sponsor venue gathering...lawa rumah anna..

makanan pun byk sesangat sampai rambang mata nak mkn...nuym nyum... harap2 ada gathering cenggini lagi ye... me, hubby n syahmi looking forward to see you guys again...









Announcement !!! sapa yang bawak spaghetti and macaroni goreng semalam tu??? sedap yg amat lah...nak mintak recipe boleh tak?? serious ni, ila nak mintak recipe...tq tq

Quote:
Re:
Filla, Nafiz's mummy, Anne - hehhe amik le gambor memana yg berkenan, hubby kata dia pun tengah belajor amek gambor...

Anna - Thanks ye host gathering tu..lain kali buat le lagi...tak puas le rasa jumpa mummies and babies semua... aaah syahmi bad mood le masa tu... aaah le Anna, spaghetti tu sedap sgt...sian anna tak sempat mkn, mesti penat kan...

Mai - Aah laa mai seronok sgt, syasya pun baik aje...tapi awatnya syasya tanak senyum? cute le baju and jeans syasya tu....i love it...

Saiful Nang - heheheh boleh je join club ni... alamak guru besar dah mintak kerja rumah le...minta maaf cikgu, saya tak sempat buat kerja rumah saya lagi laaa...
nampak gaya mmg aku takleh masuk club ni lah ek? hmm...btw...bila nak antar kerja rumah ni?

Mummy Alysha - hehheh bukan ila yang amek gambar bebanyak ni, hubby yang amek... tu ler tak sempat borak2 kan..lain kali kita jumpa lagi ye...

zizie - ila dah email gambar yg zizie nak tu...

Mama Faris - kejap je kita jumpa kan smlm, insyallah lain kali kita jumpa lagi ye... tak sempat main main dgn faris... nak amik gambar pun tak sempat...yess we should meet again next time..btw, nice knowing you...

mama farizal - aaah semua baby comel2 belaka...

aji/hanis - memang macam nursery kan, havoc betul..seronok sgt...next gathering mesti lagi kecoh sbb babies pun semua semakin membesar, mesti semua ckp german, french ...nice meeting u too hanis... aji pun comel lahhh...

mommy nadiah - aaah food memang semua sedap sampai tak tau nk makan apa...

Nury - heheh macaroni & cheese ek, ila main hentam je sebut macaroni goreng..hubby kata macaroni tu sedap sgt....nak mintak resipi please......... bestnya hubby dia pandai masak... nyum nyum... tu ler memang tak sempat nak borak sbb babies semua dah buat karaoke....heheh


Friday, 7-Jul-2006 07:54 Email | Share | | Bookmark
Syahmi and toys again... apa yang syahmi suka sangat tu??

 
 
 
View all 16 photos...












Friday, 7-Jul-2006 02:23 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday - 4 months old (06.07.06)

 
 
 
View all 17 photos...
semalam Syahmi genap umur 4 bulan...mummy and daddy cepat2 balik dari kerja sebab nak ambik gambar syahmi, takut kalau lambat syahmi dah badmood sbb nak tido...Happy 4 months old sayang...muahsss







ps: topi biru yang syahmi pakai tu hadiah dari aunt Mai and Syasya...Terima kasih aunt mai...terima kasih syasya...lain kali bg lagi ye...hehehe

[/img]
Quote:
anna - thanks anna... sama lah ila pun doa yang sama jua untuk my syahmi...

mama syasya - hehehe we really like the snowcap...tq ek...nanti boleh le syahmi pakai sesama ngan syasya...

mama Asha - syahmi monyok masa tu sbb dia dah ngantuk...hehehe tu ler tak sabor le nak wat birthday partty utk syahmi..nanti kalau syahmi watbesday party asha dtg ye

ummi Ayuni - hehheh panggil i ni ila aje... tu ler org kata kita jgn compare kan anak kita dgn anak org lain.. sbb development tetiap budak tu lelain kan..

echa - insyallah...

Nawal - tq tq....ramai kata dia ikut rupa mummy tapi kulit cerah tu ikut daddy..

adam arif - tq and salam perkenalan...

zizie - hehhehe yang gambar timang syahmi tu daddy yang amek kan tapi syahmi tak sporting, monyok aje muka dia...


Wednesday, 5-Jul-2006 09:30 Email | Share | | Bookmark
Congratulations Maiz

 
 
 
View all 6 photos...


Maiz and zaini, selamat pengantin baru... ini ler wedding yang ada history tersendiri...masa reception diorg ni tetiba blackout...hehehhe


[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net