Automate your Marketing
with Womplify




 
Rizq Syahmi - Labor of Love

By: marsila sulaiman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Apr-2008 08:15 Email | Share | | Bookmark
Summary of my 2 weekends

 
 
 
View all 50 photos...


me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there...



Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat...




Syahmi nak pergi school... insisted to bring his choochoo train si thomas ni... mummy plak dok cakap dgn dia kalau nak bawak jugak, he has to carry it as i do not want him to bring...Syahmi being Syahmi...tetap nak bawak jugak.



Right after class, we went to visit Moon and her new baby girl, Ameera Suffiya...aaa comel nya...moon look healthy and happy, and nampak kurus gitu....



ini la buah hat terbaru Moon and Sutan...Comel amat sey... Syahmi plak had a great time with Isk, main cars...



Last week, a friend of mine Cik Som, invited me and family and other few friends to go makan makan at Bagan Lalang, dia belanja kita org sebab bonus...i've brought along my mum. Syahmi was the happiest kid ...dok main aje...sampai berpeluh2...



All in all, we had a great 2 weekends...


Tuesday, 1-Apr-2008 21:51 Email | Share | | Bookmark
Syoknya holiday!!!

 
 
 
View all 78 photos...




me, hubby and few frens went to Pulau Lang Tengah for our vacation./..hehhe syok sangat sbb dah lama rasanya tak bersnorkieling, tak berjungle tracking, tak bersantai santai tepi pantai... bertolak konvoi 3 kerete on th 28th pukul 12 tgh mlm....alhamdulillah sampai di jeti merang pukul 10am...bot dah sedia menanti membawa kami ke pulau...


ni dah ready nak bertolak...


hubby, zahari,ej and nurul kat jeti merang...excited...

dapat la 3 kali snorkeling, 1 kali jungle tracking... syok syok... tapi rindu bile terinagt syahmi sebab syahmi tinggal kat umah dengan mak tok nya..


gambar ni membuktikan yang me and makanan memang tak dapat dipisah kan...heheehhe ada bbq tu...


ready for snorkeling...


Zahari bermain dengan gamat...me tak kuasa nak pegang gamat tu...walaupun byk khasiatnya tapi geli laa nak pegang...


4 of us, kat atas Batu Bulan, terdampar atas batu lepas penat jungle tracking...semua nya semput dan pancit...


sebenarnya gambar ni me yg ambik.. hehhe saje nak perasan cam gambar ni lawa...




sebelum berangkat pulang...


hheheh dah rambang mata nengok tudung yg cun cun...


ini hasil pencarian di Pasar Kedai Payang..heheh hubby cakap boleh buat stok tudung dan tak yah beli tudung bawal selama setahun...hehhe


on the way balik ke KL, jumpa tempat lawa utk bergambar...


ini lah muka budak yg kena tinggal masa mummy and daddy pergi bercuti...takpe mummy kan dah compensate syahmi pergi Berjaya times Square....






Syahmi takut nengok spider dlm tunnel yg gelap..


naik choochoo train yg ntah kali ke berapa...


Wednesday, 12-Mar-2008 22:32 Email | Share | | Bookmark
Syahmi and family...

 
 
 
View all 57 photos...
We have lots lots of photos however mummy tak dapat nak upload byk gambar...ntah apsal fp ni slow je...huhuhu...


Unidlah calon BN ini..hehehh dia pandai ambil hati and he is just 2 years old...Anybody wants to vote for him ??



Syahmi cakap "nyummmm nyummm" hehehe such a cheeky boy..



Syahmi tengah tiup lilin...ni kat labis..cutting his second birthday cake...



ini lah rupa homemade birthday kek syahmi...not as pretty as secret recipe or other bakery but am just proud of it



me with my adik adik, and cousin (blue blouse and blue tshirt) in front one of dewan serbaguna in 1 kampung... its a new dewan, surprisingly my father doesnt know that the dewan is named after his...



me with my adik no.2 (angah), adik no.3 (adik), adik no.4 (kakak) during the election day...


Alhamdulillah all 3 BN candidates in Labis won... In the middle is YB Chua Tee Yong, son of Dato' Chua Soi Lek...dia je yg baru di kawasan tu, the rest BN still maintain the same YB as per previous election..


me and hubby... hubby not always in the pix as he was my dad's offical photographer...wink wink...


Note : Semua gambar gambar yang diletakkan di sini bukan untuk mengundang sebarang comment on politik...cuma sebagai memori kami sekeluarga...


Tuesday, 26-Feb-2008 00:16 Email | Share | | Bookmark
Good Luck Abah

 
 
 
View all 33 photos...
Gambar2 sekitar Proses Penamaan Calon di labis. anybody interested to read may read it here http://decute.blogspot.com/.


hubby and adik2 in the car..am not in the picture as i was driving...hubby jadi offical photog so dia tanak drive...


me, my aunt, cousin and sisters...


My dad...









Note : Hubby was not in the picture. Dia jadi official photog for our family...


Monday, 7-Jan-2008 00:52 Email | Share | | Bookmark
wajah wajah kesayangan hamba...

 
 
 
View all 6 photos...
dah lama giler tap udat fp ni sebab mummy memang takde mood sgt sgt nak mengupdate...

however due to request from my darling hubby, i will update my fp...hehhe nengok le kang kalau takde kerja kat opis, am going to update more pics..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net